RSS

DITUTUP/PENUH:Bengkel Penulisan Islami-Strategi Menulis Buku Umum & Popular, Artikel. 31 MAC 2012

22 Feb

Bengkel Penulisan Islami-Strategi Menulis Buku Umum & Popular, Artikel. Oleh Ust Pahrol Mohamad Juoi.

Tarikh: 31 Mac 2012 sabtu . DITUTUP/PENUH

Senarai Peserta Terkini: Klik Disini

Lokasi: Dewan Latihan Fitrah Perkasa Sdn Bhd, Damansara Damai, Petaling Jaya, Selangor.

Yuran : RM120 sahaja.

Umur : 17 tahun keatas.

Tempat terhad : 30 Orang sahaja.

Masa: 9 am – 1 pm.

Senarai peserta: Klik disini

  1. Pendaftaran dibuka sehingga 22 Mac 2012 atau 30 seat yang mana dahulu.

  2. Kepada pelajar IPT/IPTS yang berminat untuk menghadiri Bengkel ini, Bayaran untuk anda ialah RM90 sahaja. Sila sertakan No Pelajar, Nama/Alamat IPT/IPTS, Jurusan/Fakulti/Tahun.

  3. Salam pada pensyarah, anda boleh dapatkan Surat Kebenaran/ Surat Jaminan (GL) Majikan anda, dan bayaran dijelaskan oleh Majikan anda. Kakitangan kerajaan, boleh gunakan LO. Sila hubungi Pn Saadah 03-6141 3872. Jadikan Bengkel ini sebagai KPI tahunan anda.

Hubungi: 019-378 3100 Ahmad, 03-6150 3784.

 
10 Komen

Posted by di 22 Februari 2012 in Open Program, Pengumuman

 

10 responses to “DITUTUP/PENUH:Bengkel Penulisan Islami-Strategi Menulis Buku Umum & Popular, Artikel. 31 MAC 2012

  1. Nur Qistina

    22 Februari 2012 at 10:43 pm

    Wah! Ada slot yang baru. InsyaAllah akan mendaftar. Kebetulan yang siri sebelum ni tak dapat attend sebab ada urusan keluarga. Moga diberi kesempatan untuk turut hadir pada siri kali ini.

     
  2. Sn Sa'adah Anuar

    24 Februari 2012 at 9:47 pm

    Salam,

    nak tanya kalau student lagi, macam mana cara nak dapatkan bayaran RM 90 untuk sertai..

    T.k

     
  3. tHe cuTies

    27 Februari 2012 at 11:00 am

    terbuka ke?

     
  4. muazfaris

    28 Februari 2012 at 11:53 pm

    kalo untuk lepasan SPM camne pulak? boleh dapat hrga promosi tu tak??

     
  5. gentarasa

    29 Februari 2012 at 11:36 am

    InsyaAllah.

     
  6. atiqah

    2 Mac 2012 at 2:28 pm

    as salam …
    sya nak tanya alamat penuh lokasi ?
    terima kasih.

     
  7. yasmin

    20 Mac 2012 at 9:36 pm

    sudah penuh ke..?

     
  8. solehah

    25 Mac 2012 at 12:17 pm

    dah lama menanti bengkel ni…tp macam dah penuh je…x pelh,rezeki di lain masa..InshaAllah..Ustaz,kalau ade lagi bengkel ni untuk masa akan datang, jika ustaz x kebertan boleh inform di emel saya..jzkk..

     
  9. Rahimah Ismail

    31 Mac 2012 at 3:59 pm

    Assalamualaikum Ustaz,
    Terima kasih di atas perkongsian ilmu dan pengalaman yang telah disampaikan dalam bengkel ini tadi. Saya datang dengan beberapa persoalan di dalam fikiran saya dan Alhamdulillah semuanya telah terjawab dalam bengkel ini. Bengkel ini “short and sweet”, very sweet sebenarnya…saya sangat berpuas hati dan mudah2an Allah membalas segala usaha ustaz dalam membimbing ramai lagi penulis. Sudikan lah melawat blog saya dan silalah menegur di mana yang perlu ya Ustaz.

     
  10. Hadi Rofiee

    3 April 2012 at 4:21 pm

    Didoakan semoga bengkel seperti ini diadakan lagi pada bulan-bulan yang akan datang. Saya pasti akan menyertainya. Insya-Allah. Amin.

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: